Cashback & Shopping Points kod Yoins

  • 3% + 4 Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 150 USD.
  • Prihvaćeno Online kupovina

Uslovi kod Yoins

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Bitno!
Molimo Vas da prije kupovine utvrdite da Vaš Browser raspolaže ispravnim Cookie postavkama Sve dodatne bitne informacije na temu Online Shopping, naći ćete u FAQs!

Info Yoins

  Želimo da budemo vaša inspiracija (odakle zapravo dolazi naše ime) da se odmaknemo od gomile, da prestanemo da sledimo krdo i da počnemo da izražavamo ko ste u stvari. Da to uradimo imamo okupio je najbolje stilove i trendove sa catwalka i ulice, preradio ih kako bi stvorio udobnu, visokokvalitetnu, modernu odjeću, i doveo ih do vas po pristupačnim cijenama zahvaljujući naša efikasna logistika i bliska partnerstva. Ono što ovo dodaje je odlična moda po odličnim cijenama. Pogledajte našu kolekciju i neka vam Yoins bude inspiracija. Vaše prednosti rada sa programom: - Više od 1 miliona jedinstvenih korisnika svakog mjeseca! - Širok spektar reklamnih materijala. - Nedeljni e-mail sa najnovijim vestima.

We want to be your inspiration (which is where our name actually comes from) to move away from the crowds, to stop following the herd, and to start expressing who you really are. To do this we have

brought together the best styles and trends from the catwalk and the street, reworked them to create comfortable, high quality, fashionable clothing, and brought them to you at affordable prices thanks to

our efficient logistics and close partnerships. What this adds up to is great quality fashion at great prices.

Take a look through our collection and let Yoins be your inspiration.

Your advantages working with program:

- More than 1 millions unique users every month!

- Wide range of advertising materials.

- Weekly e-mail with latest news.

ID trgovca
969000067

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Yoins?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.