Cashback & Shopping Points kod Whatwears

  • 3% Cashback + 15% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod Whatwears

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Bitno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu (online shop). Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pretraživača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobivene preko naše web-stranice. Molimo da prije online kupovine provjeriš, raspolaže li tvoj pretraživač s ispravnim postavkama za kolačiće. Sve informacije o online shopping-u možeš pronaći u našim FAQs.

Info Whatwears

Posluje i raste od 2010. godine, a baza klijenata i dalje raste.

Ono što je počelo na eBay-u, počelo je da uključuje platforme za prodaju Amazona i Wisha i sada su oduševljeni da donesu svoje jedinstvene stilove, fantastične cene i vrhunsku uslugu za korisnike.

Nudimo ekspresnu dostavu koja traje 3-6 radnih dana, kao i BESPLATNI standard (9-14 dana) otpremu!

 

It has been operating and growing since 2010 and the customer base has kept on growing too.

Whatwears started out on eBay, grew to incorporate Amazon and Wish sales platforms and are now delighted to bring their unique styles, fantastic prices, and top notch customer service to customers through the website.

We offer express shipping which takes 3-6 business days, as well as FREE standard (9-14 day) shipping!

 

ID trgovca
969000031

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Whatwears?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.