Tvoje pogodnosti kod Ivrose

 • 3,5% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
 • Prihvaćeno
  Online kupovina

Info Ivrose

  IVRose je jedinstveni web sajt za kupovinu sa prepoznatljivim tonom koji se fokusira na žensku modu. Nudimo proizvode visokih performansi, uključujući žensku odjeću, nakit, proizvode za ljepotu i zdravlje, cipele, torbe i još mnogo toga. Naša vizija donosi sreću u život svake žene. Značajke IVRose-a uključuju, ali nisu ograničene na: 100,000+ stilova proizvoda i 500+ dnevnih stilova ažuriranja Prikupljamo informacije o ženskoj modi i izvornim relevantnim proizvodima što je prije moguće Cijene 50-80% jeftinije od lokalnih Sarađujemo sa mnogim proizvođačima, a ne sa posrednicima Kupujemo u razmeri tako da je cijena niža od tržišne cijene Preporuke proizvoda Preporučujemo vam popularne proizvode za koje možda niste upoznati Sposobnost da podijelite svoj stil s prijateljima Postavite i podijelite svoj stil kako biste svojim prijateljima rekli kako ste cool Sigurno plaćanje putem PayPal ili kreditne kartice Upisati kupone i tematske aktivnosti.

IVRose is a unique shopping website with a distinctive tone focusing on women's fashion. We offer high performance-price products including women's clothing, jewelry, beauty & health products, shoes, bags, and more. Our vision is bringing happiness into every woman's life.

Features of IVRose include, but are not limited to:

 • 100,000+ product styles and 500+ daily update styles
  We collect information about women's fashion and source relevant products as soon as possible
 • Prices 50-80% cheaper than local
  We cooperate with many manufacturers rather than sourcing from middlemen
  We purchase in scale so the price is lower than market price
 • Product recommendations
  We recommend popular products to you which you might not be aware of
 • The ability to share your style with friends
  Post and share your style to tell your friends how cool you are
 • Secure payment via PayPal or credit card
  Sign-up coupons and theme activities

 

ID trgovca
969000030

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Ivrose?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.