Tvoje pogodnosti kod ChicMe

  • 3,5% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine (neto)
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod ChicMe

Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Info ChicMe

  Chic Me je unikatni shopping sajt sa prepoznatljivim tonom koji se fokusira na žensku modu. Nudimo proizvode visokih performansi, uključujući žensku odjeću, nakit, proizvode za ljepotu i zdravlje, cipele, torbe i još mnogo toga. Naša vizija donosi sreću u život svake žene. Karakteristike Chic Me-a uključuju, ali nisu ograničene na: 100,000+ stilova proizvoda i 500+ dnevnih stilova ažuriranja Prikupljamo informacije o ženskoj modi i izvornim relevantnim proizvodima što je prije moguće Cijene 50-80% jeftinije od lokalnih Sarađujemo sa mnogim proizvođačima, a ne sa posrednicima Kupujemo u razmeri tako da je cijena niža od tržišne cijene Preporuke proizvoda Preporučujemo vam popularne proizvode za koje možda niste upoznati Sposobnost da podijelite svoj stil s prijateljima Postavite i podijelite svoj stil kako biste svojim prijateljima rekli kako ste cool Sigurno plaćanje putem PayPal ili kreditne kartice Upisati kupone i tematske aktivnosti.

Chic Me is a unique shopping website with a distinctive tone focusing on women's fashion. We offer high performance-price products including women's clothing, jewelry, beauty & health products, shoes, bags, and more. Our vision is bringing happiness into every woman's life.

Features of Chic Me include, but are not limited to:
100,000+ product styles and 500+ daily update styles
We collect information about women's fashion and source relevant products as soon as possible
Prices 50-80% cheaper than local
We cooperate with many manufacturers rather than sourcing from middlemen
We purchase in scale so the price is lower than market price
Product recommendations
We recommend popular products to you which you might not be aware of
The ability to share your style with friends
Post and share your style to tell your friends how cool you are
Secure payment via PayPal or credit card
Sign-up coupons and theme activities

ID trgovca
969000017

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ChicMe ?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.