Cashback & Shopping Points kod Hotels.com

  • 1% Cashback + 10% Standard
  • 3% Cashback + 10% 5+ nights
  • Prihvaćeno
    Online kupovina

Uslovi kod Hotels.com

Cashback pogodnosti se ne isplaćuju uz korištenje vaučer kodova.
Reklamacija za neevidentirane kupovine se prihvaćaju u roku od 14 dana od datuma narudžbe.
Kupovina se potvrđuje nakon Vašeg boravka u hotelu.
U nekim slučajevima, potvrda Vaše rezervacije može potrajati i do 365 dana od trenutka rezervacije. Kod ovakve partnerske firme uzima se neto iznos Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših kupovnih pogodnosti, jer je to standardni način obračuna pogodnosti kod ove partnerske firme. Kod ove partnerske firme uzima se neto vrijednost Vaše kupovine kao osnova za obračun Vaših Lyoness pogodnosti, jer je to standardni način isplate kod ove partnerske firme.

Bitno!
Za ispravno evidentiranje kupovine klikni prije toga uvijek polje "Sada online kupovati!" kako bi otvorio/la željenu online trgovinu (online shop). Kupovine se mogu evidentirati samo preko verzije pretraživača online trgovine i ne preko dotične aplikacije. Koristi samo vaučer kodove dobivene preko naše web-stranice. Molimo da prije online kupovine provjeriš, raspolaže li tvoj pretraživač s ispravnim postavkama za kolačiće. Sve informacije o online shopping-u možeš pronaći u našim FAQs.

Info Hotels.com

Hotels.com nudi na izbor stotine hiljada hotela u više od 60 zemalja. Za razliku od svih drugih hotelskih web-stranica,  jedinstveni program°Hotels.com°Rewards daje Vam 1 besplatno noćenje za svakih 10 ostvarenih noćenja.

Jasni opisi i cijene noćenja čine rezervisanje hotela jednostavnim. Uz autentične recenzije hotela nakon stvarnih boravaka gostiju budite sigurni da ćete dobiti najbolju hotelsku sobu na pravome mjestu i po pravoj cijeni za Vas.

Lokacija je važna! Naše precizne karte osiguravaju Vam boravak u centru grada ili uz plažu. Naše pretraživanje hotela omogućava da tražite hotele blizu više znamenitosti, atrakcija i prometnih veza.

Bez obzira putujete li na odmor u inostranstvo ili ostajete u BiH, putujete li s familijom ili trebate samo rezervaciju za noćenje na poslovnom putu, u vrhunskom lancu hotela ili boutique hotela, mi imamo pravi smještaj za Vas. Lako ćete naći i hotel koji uz sobu nudi važne pogodnosti kao što je doručak ili hotelske sadržaje poput teretane, spa prostora ili čak golf igrališta.

Ukoliko poželite razgovarati s nekim, na raspolaganju je 24-satnu telefonska linija koja je dostupna iz bilo koje zemlje. Uz°Hotels.com°nađite, usporedite i rezervišite sjajne hotele po sjajnim cijenama te učinite svoj odmor savršenim!

Cashback pogodnosti se ne isplaćuju uz korištenje vaučer kodova.

Reklamacija za neevidentirane kupovine se prihvataju u roku od 14 dana od datuma narudžbe.

Kupovina se potvrđuje nakon Vašeg boravka u hotelu.

U nekim slučajevima, potvrda Vaše rezervacije može potrajati i do 365 dana od trenutka rezervacije.

ID trgovca
969000009

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Hotels.com?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.