Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Koračajući kroz prostrani predvorje, dočekat će vas srdačni osmijesi našeg ljubaznog osoblja, spremnog da vas uvede u svijet neprekinute pažnje i usluge. Sobe hotela uređene su s pažnjom prema detaljima, pružajući vam osjećaj topline i topline svaki put kad se vratite nakon razgledavanja ili poslovnih obaveza.


Uživajte u nezaboravnom obroku u našem restoranu s prekrasnim pogledom na rijeku, gdje se tradicionalni ukusi savršeno kombiniraju s modernim kulinarskim umijećem. Nakon dugog dana, opustite se uz osvježavajući koktel u našem elegantnom baru uz zvukove umirujuće vode koja teče.


Hotel le Pont nudi i izvanredne sadržaje za rekreaciju, poput dobro opremljenog fitness centra i bazena koji će vam omogućiti potpuno opuštanje tijela i uma.


Bilo da ste ovdje zbog posla ili odmora, Hotel le Pont jamči nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti očaranima i željnima povratka.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod HOTEL LE PONT?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.