Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Montana Apartmani se nalaze na Jablaničkom jezeru, udaljenost od centra Konjica 6km, kapacitet 7 apartmana koji su opremljeni sa vlasitom kuhinjom, kupatilom, klima uređajima, wi-fi konekcijom, balkonom ili terasom ovisno o broju apartmana. 

Gosti apartmna imaju pristup vlastitoj plaži, te mogu uživati u svojoj privatnosti prilikom boravka na plaži, pripremi obroka na roštilju, kaminu, sunčanju i sl. Svaki apartman ima pogled na jezero, čist vazduh, pitku vodu, blizina trgovine za namirnice, pristupačnost sa glavnog puta. Parking je osiguran za goste apartmana.

Ovo mjesto je posebno po tome što gostima pruža mir, spokoj, uživanje u svježem zraku, zalasku sunca, i odmor od svakodnevne gužve i grada. 
Dobro nam došli u Apartmane Montana, gdje ćete imati priliku stvarati nove uspomene, i uzivati u svemu, a najviše u pristupu osoblja #homeawayfromhome. 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Montana Apartmani?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.