Caffe Bar TERAZA

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

"Café Terazza" je vrhunski kafić smješten u srcu Sarajeva koji privlači lokalne stanovnike i posjetitelje svojom elegantnom atmosferom i izvanrednom uslugom. Ovaj kafić se ističe svojim sofisticiranim dizajnom interijera koji kombinira moderne elemente s tradicionalnim detaljima Bosne i Hercegovine.


U "Café Terazzi" možete uživati u širokom izboru kvalitetnih kafa iz cijelog svijeta, pripremljenih od strane iskusnih barista. Osim kave, nude i različite vrste čaja, svježe sokove i osvježavajuće koktele. U ponudi imaju i razne poslastice poput ukusnih kolača, peciva i sladoleda, koji su pažljivo pripremljeni kako bi se zadovoljili svi ukusi.


Uz vrhunsku uslugu, Café Terazza nudi udoban prostor za opuštanje i druženje. Uživajte u udobnim sjedalicama, opuštajućoj glazbi i toplom ambijentu dok uživate u omiljenom napitku. Također, kafić je opremljen besplatnim bežičnim internetom, što ga čini idealnim mjestom za rad ili sastanke.


Café Terazza je omiljeno mjesto mnogih ljubitelja kave i istinskih hedonista koji cijene vrhunski doživljaj. Bilo da tražite miran trenutak za sebe ili želite sresti prijatelje, ovaj kafić će vas oduševiti svojom kvalitetom, ljubaznim osobljem i atmosferom koja će vas izmamiti osmijeh na lice.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Caffe Bar TERAZA?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.