Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine

Opis

Molimo da predočite eVoucher na kasi kako bi ga blagajnik skenirao ili ručno unio.

Hifa Oil d.o.o. Tešanj kao najveći privatni distributer nafte i naftnih derivata zauzima mjesto jednog od najznačajnijih distributera na ukupnom tržištu BiH. Raspolažemo sa skladišnim kapacitetima od preko 30 mil litara u Zenici, Prijedoru, aerodromu Sarajevo, te Vogošći. Uključenost u maloprodajne aktivnosti je u jako kratkom periodu rezultirala sa 15 objekata u BiH. Jedina smo privatna naftna kompanija koja je prisutna na internacionalnom tržištu sa tri Hifa Oil maloprodajna objekta u Crnoj Gori. 

Poslovna strategija uključuje širenje mreže benzinskih pumpi kako u Bosni i Hercegovini, tako i Crnoj Gori i potencijalnim strateškim tržištima. Kao društveno odgovorna kompanija uključeni smo u mnoge aktivnosti koje doprinose unaprjeđenju društvene sredine u kojoj živimo i radimo.

Naše aktivnosti se usklađuju sa najvišim svjetskim standardima, što se potvrđuje i naš status jedne od 10 najvećih kompanija u BiH.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.