OLX

Cashback & Shopping Points

  • 15% Cashback Deal* Sada 15% umjesto 7% Cashback važi od 08.03.2023. do 30.04.2023.
  • * Kod Cashback Deal ponude iskorištavaš svoje Shopping Points i dobivaš više Cashback-a. Za to moraš imati dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, koji se mogu iskoristiti u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points će se tada automatski odbiti s tvog myWorld profila.

Opis

OLX eVoucher kod može se iskoristiti online na www.olx.ba internet stranici.

OLX je vodeća svjetska platforma za objavu oglasa o kupoprodaji, koja služi lokalnim zajednicama sa potencijalom rasta internet trgovine: OLX spaja ljude koji kupuju, prodaju ili žele razmjeniti proizvode i usluge omogućivši jednostravan i lak način objave oglasa putem mobitela ili kompjutera. Svakog mjeseca, stotine miliona ljudi u lokalnim zajednicama širom svijeta koristi OLX, da pronađu i prodaju širok asortiman proizvoda, uključujući kompjutere, mobilne uređaje, namještaj, sportsku opremu, servise i usluge, automobile, nekretnine i mnogo više. Na OLX-u  činimo svijet boljim mjesto: OLX poboljšatava živote ljudi, ujedinjujući ih za razmjene s uzajamnom korsti. Prodavači mogu lako zaraditi dodatni novac jednostavnom objavom oglasom za artikle koje više ne koriste - dakle, dajući kupcima mogućnost pronalaska artikla velike vrijednosti po pristupačnim cijenama. Centralno mjesto za kupoprodaju sa više od 2 miliona aktivnih artikala! www.olx.ba

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.