DexyCo kids

Cashback & Shopping Points

  • 11% Cashback Deal* Sada 11% umjesto 5% Cashback važi od 08.03.2023. do 30.04.2023.
  • * Kod Cashback Deal ponude iskorištavaš svoje Shopping Points i dobivaš više Cashback-a. Za to moraš imati dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, koji se mogu iskoristiti u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points će se tada automatski odbiti s tvog myWorld profila.

Opis

Pokažite barkod na kasi kako bi ga prodavač skenirao.

Dexy Co Kids je maloprodajni lanac internacionalne kompanije Dexy Co i sinonim je za bogat izbor najaktuelnijih svjetskih brendova proizvoda za najmlađe. Počevši od najudobnije dječije odjeće i obuće, preko najkvalitetnije baby opreme, igračaka svjetski poznatih proizvođača, pa sve do knjiga, školskog programa, gaming i trendy asortimana za nešto starije - Dexy Co Kids Vam pruža sve što  je potrebno za svako dijete od glave do pete. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi djece uz pružanje maksimalnog zadovoljstva prilikom posjete i kupovine u maloprodajnim objektima. Kompanija je osnovana 1996. godine u Srbiji od kada ostvaruje kontinuirani razvoj i rast, godinu za godinom, povećavajući svoj tržišni udio, što je doprinjelo da Dexy Co bude  prepoznat kao dinamičan i pouzdan distributer i partner. Maloprodajni lanac Dexy Co Kids broji 31 maloprodajni objekat na najatraktivnijim lokacijama u 15 gradova širom Srbije. Od 2018. godine na teritoriji  Bosne i Hercegovine otvoreno je 7 maloprodajnih objekata koji su veoma pažljivo i kreativno osmišljeni kako bi se kupcima pružilo posebno i drugačije iskustvo kupovine. Prodavnice se nalaze na najboljim lokacijama u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Mostaru, Bijeljini.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.