Računovodstvena agencija Radius

Cashback & Shopping Points

  • 4% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Radius d.o.o. je privredno društvo sa ograničenom odgovornošću formirano 1991. godine i bavi se računovodstvenim uslugama, poreznim savjetovanjem, finansijama, edukacijom i poslovnim konsaltingom.

Društvo se tokom razvoja profiliralo kao pouzdan partner mnogim korisnicima iz zemlje i inostranstva, prepoznatljivo po kvalitetnim i blagovremenim uslugama i savjetima, te nastojanju da svojim klijentima uvijek pruži više od očekivanog.

Tim koji pruža gre navedene usluge sastoji se od stalno zaposlenih stručnjaka i mreže spoljnih saradnika iz različitih oblasti (pravo, informatika, tehnologija itd.), koji svojim znanjem, vještinama i inovativnošću mogu doprinijeti poslovnom uspjehu klijenata.

Razvojna strategija društva usmjerena je ka neprestanom istraživanju potreba klijenata s jedne strane, te sticanju novih znanja i vještina s druge strane. Rezultat je kontinuirano inoviranje usluga i podizanje njihovog kvaliteta.

Radius d.o.o. ima veliko iskustvo u radu sa različitim industrijama (proizvodnja, građevinarstvo, trgovina, usluge) i ima dobre kontakte sa finansijskim organizacijama, profesionalnim udruženjima i drugim institucijama.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Računovodstvena agencija Radius?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.