MIM COMPANY

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

  • Radno vrijeme
    Ponedjeljak - Petak 08:00 - 16:00
    Subota 08:00 - 15:00
  • Kontakt
    Kontakt tel.: +387 65 99 61 01
    FB: Mim Knjizara
  • ID trgovca
    96301576

Uslovi

MIM Company odobrava kupovne pogodnosti ostvarene Cashback programom. Pri svakoj kupovini ostvarujete Cashback i Shoping Points za svu našu robu, osim udžbenika za osnovnu i srednju školu.
Pružamo besplatne konsultacije iz oblasti poreza i računovodstva svima koji žele pokrenuti biznis i biti naši klijenti. Ostalim klijentima dajemo popust za konsultacije.

Opis

Jeste li dijete, učenik, poslodavac ili domaćin?
Bez obzira na zanimanje i godine u MIM Company Prnjavor ćete naći usluge i artikle po pristupačnim cijenama.

Za Vas u ponudi imamo najbolji školski i kancelarijski program poznatih svjetskih brendova: PULSE, PILOT, DELI, GABOL, MAPED, STADTLER, MILAN, TOZZ SPIRIT i dr.

ŠKOLSKI PRIBOR: ruksac, torbe, pernice, sveske, notesi, blokovi, uvijači za knjige i sveske, pisaći i crtaći pribor, folderi, registratori, kopir i hamer papir svih boja i veličina.

PAPIRNO-HIGIJENSKI program (od ekoloških materijala koji se lako razlažu u vodi): ubrusi i toalet papir u rolni i listićima, držači za salvete, salvete 33 x 33, pak papir, omotni masni papir, alu i streč folije, medicinski papir u rolni, tečni sapun mirisni 5/1 i dr.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod MIM COMPANY?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.