Beauty salon "Cote d Azur"

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

Od jedne misli o ljepoti nastalo je djelo pod imenom „Cote d'Azur“ Beauty&Spa salon, koji je Vaš kutak za uljepšavanje i oaza za opuštanje, smješten u srcu Sarajeva. Naše područje djelovanja su tretmani njege lica i tijela, kao i cijeli spektar trajne šminke.

Analize rađene na globalnom nivou pokazuju rapidni porast korištenja neinvazivnih estetskih usluga i mi smo tu da Vam ponudimo iste uz izniman pristup i koncept.

Cote d'Azur Beauty&Spa je Thalgo specijalistički salon, koji je utemeljen na cjelovitom pristupu njege kože lica i tijela, kao i na konceptu posebnih rituala opuštanja za tijelo. Tretmani predstavljaju jedinstven pristup na ovim prostorima, kojima se svakoj koži pristupa individualno, sa ciljem postizanja optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože.

Za Vas smo pomno odabrali vrhunske medicinsko-kozmetičke preparte i najbolje preparativne kozmetičke preparate bazirane isključivo na prirodnim sastojcima. Stručnost osoblja Vam pruža sigurnost, a individualan pristup i sistematično određivanje putanje tretmana garancija su za postizanje optimalnih rezultata. Pored cjelovitog pristupa njege lica i tijela, u našem salonu možete uživati i u rezultatima trajne šminke.

 

Misija salona je pružiti kvalitetnu, individualiziranu, jedinstveno osmišljenu uslugu, gdje se klijent može opustiti od stresa i posvetiti vrijeme sebi u ovoj užurbanoj svakodnevnici.


Thalgo je preparativna kozmetika koja usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode, kako bi se postigao najviši i kontinuiran kvalitet. Nastao je vizijom doktora farmacije, Andre Bouclet, koji je još 1964. godine inspiraciju pronašao u regenerativnom djelovanju mora. Razvio je posebne tretmane bazirane na morskim algama i morskim ekstraktima, namjenjene medicinskom svijetu i prvim centrima za talasoterapiju. Da izdrže ekstremne podvodne uslove alge razvijaju izvanredno bogatstvo aktivnih sastojaka. Jedinstvenim pristupom i savremenom tehnologijom se omogućava da se aktivni sastojci koncentriraju na ognjištu algi koje se asimiliraju kožom.


Inspiracija Azurne obale
Baš kao što more revitalizira tijelo i um, Thalgo je uvijek kombinovao efikasnost i blagostanje. Thalgo filozofija ljepote je osjećati se dobro u vlastitom tijelu i umu. Ljekovitost aktivnih sastojaka dobija se kroz tri koraka ekstrakcije, što garantuje djelovanje mora na Vašoj koži. 100% Thalgo formula je bazirana na morskim sastojcima, od čega 73% pripada morskim algama.
Ako želite osjetiti i čari čiste prirode, za Vas smo odabrali preparate Dr. Hauschka preparativne kozmetike koji su bazirani isključivo na najkvalitetnijem ljekovitom bilju.


Uživajte u blagodatima mora svaki dan u godini!
 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Beauty salon "Cote d Azur"?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.