KAMER COMMERCE

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Opis

Firma Kamer Commerce d.o.o. Sarajevo osnovana je 1997. godine. Ovlašteni smo uvoznik, distributer i serviser uređaja njemačke kompanije "Kärcher" G.m.b.H
Kärcher je brand koji je specijaliziran za čišćenje i održavanje. U svojoj ponudi proizvoda imaju  Hoby (za kuću) i Proffesional (za privredu i poljoprivredu) program.

Izdvajamo sljedeće proizvode: usisivači, parni čistači, mašine za pranje visokim pritiskom sa toplom i hladnom vodom, program za vrt, strojevi za pranje tepiha i tvrdih površina, hemija za strojeve i još mnogo dodataka za lakše i uspješnije čišćenje.

Posjetite našu web stranicu www.kamer.ba  i uvjerite se u raznovrsnost robe. Imamo za svakog po nešto. I od sada ostvarite Cashback i ShoppingPoints pri svakoj kupovini.

Od 2002. godine širimo posao na drugu branšu. Sa stručnim timom ljudi otvaramo podružnicu Plus.ba koja se bavi prodajom i servisom računarske opreme. Danas je to specijalizirana trgovina računarske opreme. U svojoj ponudi imamo: laptope, mobitele, tablete, tv uređaje, gaming konzole, printere i mnoge druge dodatne opreme.
Neki od svjetskih brand-ova koje zastupamo su: HP, ACER, LENOVO, ASUS, APPLE, SAMSUNG, GIGABYTE, SONY, LOGITECH, itd.

Posjetite našu web stranicu i shop uvjerite se u raznovrsnost i kvalitet robe.

Siguran izbor Plus.ba!

Od sada ostvarite Cashback i ShoppingPoints pri svakoj kupovini. Detaljne infomacije možete pronaći na www.plus.ba   

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod KAMER COMMERCE?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.