HIDRASTILL

Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Hidra Centar
Trgovački centar koji se bavi prodajom roba iz oblasti sanitarne opreme, keramičkih pločica, opreme za centralno grijanje i klime, vodoinstalacionog materijala i druge opreme.

Adresa: Muderisa Ibrahimbegovića 10A, Brčko
Telefoni: +387 (0)49 591 500 ; 501
E-mail: maloprodaja@hidrastil.ba

Opis

HIDRA Stil je vodeća kompanija na tržištu Bosne i Hercegovine koja se bavi:

- proizvodnjom kupaonskih kada od livenog sanitarnog akrila, 
- ugradnjom masažnih sistema na kadama,
- proizvodnjom tuš kabina,
- proizvodnjom tuš kada i umivaonika od umjetnog mermera.

Osim navedenog, HIDRA Stil nudi profesionalnu ugradnju dodatne opreme na svoje proizvode, kompetentan servis u garantnom i vangarantnom roku, opskrbu rezervnim dijelovima i druge vidove podrške.

VIZIJA kompanije HIDRA Stil Brčko je da održi lidersku poziciju u proizvodnji i distribuciji proizvodnog asortimana u Bosni i Hercegovini, kao i da proizvodi za sadašnje i za buduće generacije.


MISIJA kompanije HIDRA Stil Brčko je pružanje usluga vrhunskog kvaliteta, uz optimalan odgovor na sve zahtjeve svojih klijenata, ostvarenje veće vrijednosti za klijente, uz stalno usavršavanje svog kadra, poboljšavanje organizacije rada i primjene principa upravljanja kvalitetom.


HIDRA Stil teži stalnom njegovanju uzajamnog povjerenja i poštovanja među svojim klijentima i partnerima.
Inovativnošću i težnjom za liderstvom u regionu, HIDRA Stil pronalazi nove načine zadovoljavanja potreba svojih partnera i klijenata.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod HIDRASTILL?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.