4M Kartonaža

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Kartonaža „4M“ je osnovana 1997. godine kao porodična firma sa 7 zaposlenih na prostoru od 150m². Već 2001. godine se proširuje na prostor od 500m².
Naša glavna djelatnost je proizvodnja kartonskih kutija svih dimenzija, kao što su: dvoslojni karton u rolnama u željenom formatu, amerikan kutije svih dimenzija, štancana ambalaža, kaširana ambalaža, gajbice za voće i povrće, displej kutije.

Proizvodni program se stalno dopunjuje, razvija i prilagođava potrebama tržišta odnosno zahtjevima kupca.
Danas poslujemo na prostoru od 3000m² sa 18 zaposlenih.
Naša proizvodnja raspolaže sa visoko produktivnim i automatskim mašinama, sa konstantnim ulaganjem u razvoj i savremenu tehnologiju proizvodnje, što dokazuje investicija u proizvodni prostor od 1900m², na kome je u potpunosti objedinjen proizvodni proces i ostali procesi rada, kao i investicija u novu i savremenu liniju za proizvodnju kartona i papira.
Misija naše firme je da kroz dugogodišnji rad zadovoljimo potrebe naših postojećih kupaca i da im obezbijedimo kvalitetnu i povoljnu kartonsku ambalažu, kao i ostvarivanje poslovne saradnje sa novim poslovnim partnerima. U narednom periodu planiramo nova ulaganja u proizvodnju i laboratoriju za ispitivanje kartona.


Obratite nam se s povjerenjem!

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod 4M Kartonaža?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.