Sport Vision

Cashback & Shopping Points

  • 15% Cashback Deal* Sada 15% umjesto 7% Cashback važi od 08.11.2023. do 31.12.2023.
  • * Kod Cashback Deal ponude iskorištavaš svoje Shopping Points i dobivaš više Cashback-a. Za to moraš imati dovoljno Shopping Points na svom myWorld profilu, koji se mogu iskoristiti u myWorld-u za Cashback Deal. Tvoji Shopping Points će se tada automatski odbiti s tvog myWorld profila.

Opis

eVoucher se može iskoristiti ručnim unosom koda od strane blagajnika partnerske firme.

Kao uspješan tim, kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filozofijom koja se oslikava sloganom „MI SMO EKIPA“. Sport Vision je moderna kompanija koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost, dinamična strategija razvoja, kao i tržišna orijentisanost sa prepoznatljivim brendovima. Sport Vision je partner vodećih svjetskih sportskih brendova kao što su: Nikeadidas, Under Armour, ReebokTimberlandConverse, i dr. Osim toga, Sport Vision ima ugovor o licencnoj proizvodnji i distribuciji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lotto, Ellesse, Lonsdale, Karrimor i mnogih drugih.

 

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.