GRAFICOM doo

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

U našoj poljoprivrednoj apoteci nudimo sjemena, sadnice voća, sadnice kalemljenog oraha i lješnika, sredstva za zaštitu bilja, gnojiva, alatke za poljoprivredu, pumpe i sisteme za navodnjavanje, bačve, stočnu hranu.

U ponudi imamo motorne pile Husqvarna.Također imamo rezervne dijelove za sve vrste motornih pila, lance za motorke (zub = 0,70.- KM), mačeve, ulja, maziva.


Nudimo trimere, kosačice, kopačice, okove, brave, katance, lance, borere i bušilice, ključeve, kombinirke, izvijače, labele.
Kod nas možete nabaviti sve za krečenje, četke, kante, boje ZORKA, boje za metal i drvo, razređivače i laneno ulje.

Također, u ponudi imamo čizme rudarke Tigar, HTZ odjeću i obuću.

Nudimo kompletan pčelarski program LR i DB, košnice, ramove, satne osnove, odijela, lijekove i pogače. Nudimo pogače PIP Velika Kladuša po akcijskoj cijeni od 2,20 KM i pogače Ugljevik 1,90 KM. U ponudi je i ekološko sredstvo za čišćenje pčela BEVITAL, vrcaljke, kante za med i sve ostalo potrebno za pčelarstvo.
U ponudi imamo hranu i opremu za kućne ljubimce.

Kablovska televizija nudi preko 180 digitalnih kanala te 50 kanala u analognoj šemi. Uz plaćanje samo jedne mjesečne pretplate, možete dobiti priključak na više televizora u kući ili stanu. Obavljamo Intervencije u toku dana i prijave smetnji. Nudimo priključak na internet brzine po želji kao i telefon uz mogućnost prenosa starog broja i besplatno telefoniranje prema svim fiksnim mrežama u BiH, uz veoma popularne cijene telefoniranja prema ostalim mrežama i inostranstvu.

Naše preduzeće je certificirani upravitelj zgrada za općinu Maglaj. Nakon potpisivanja Ugovora sa nama, mi na sebe preuzimamo sve poslove vezane za zgradu: vođenje knjigovodstva, naplate potraživanja od neredovnih platiša, čišćenje stubišta, ugradnju interfona i videonadzora, sanaciju i zamjenu krova i fasade, otklanjamo sve kvarove na zajedničkim dijelovima i uređajima zgrade i održavanje odvoda i kanalizacije.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod GRAFICOM doo?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.