"EXCLUSIVE FISH SPA "

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Cashback pogodnosti ne vrijede u kombinaciji sa drugim popustima.
Svi tretmani se zakazuju na telefon ili Viber ljubaznog osoblja: 051/961-962 ili 066/235-238

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

U svijetu sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribica od sada je dostupna i kod nas.Exclusive fish spa centar je prvi salon ovog tipa u Banja Luci. Prijatan ambijent sa stručnim iskusnim osobljem će se potruditi da vam prvi susret sa ovim vidom pilinga bude jedinstven i maksimalno prijatan.

Pored ovog zaista posebnog vida pilinga kože i relaksacije Exclusive fish spa vam nudi i usluge profesionalne masaže, mix istočnjačkih masaža, razne tretmane lica, više metoda depilacija, klasičan pedikir i spa manikir.

PRVI ''FISH SPA'' SALON U BIH.
U svijetu je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi. Fish spa omogućava da Vaša koža postane nježnija, ljepša i zdravija.Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povrjeđuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka. Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, sto pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja.

Garra rufa je vrsta ribe koju zovemo “Doktor riba”, jer njihova mikro masaža (mikro akupuntura) podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože,kao i zdravlje i opuštanje. Hrane se površinskim slojem ljudske kože i pri tome ispuštaju enzim ditranol koji ima regenerativno dejstvo na kožu. 

NOVO !!!
Kvantna analiza tijela je najsavremenija tehnologija bazirana na kvantnoj medicini koristeći magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela. AMQAT (Automatska Magnetno Kvantna Analiza Tijela) je nastala u Sovjetskom Savezu za potrebe svemirskog programa i vazduhoplovstva, a primenjivana za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista-olimpijaca i ljudi specijalnih zanimanja. Pokazavši izvanredne rezultate AMQAT dijagnostika pocela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja cijelog organizma.



 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod "EXCLUSIVE FISH SPA "?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.