MALAC GENIJALAC Prijedor

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Mentalna aritmetika-šta je to? Odgovor je TRENING ZA ZDRAV MOZAK. U pitanju je poseban program kojim se razvijaju mentalni kapaciteti i kognitivne sposobnosti djece.

Program se zasniva na upotrebi ABAKUSA drevne japanske računaljke, poznate kao preteča današnjih računara. Finom motorikom pomjerajući objema rukama kuglice na abakusu usvaja se posebna tehnika kojom se aktiviraju OBE MOŽDANE HEMISFERE. Nakon savlađivanja rada na abakusu, slijedi faza VIZUELIZACIJE u kojoj se ne koristi abakus, već ga djeca zamišljaju u sopstvenoj glavi. Zamišljajući abakus, djeca su u stanju da brzo vrše komplikovane matematičke operacije i tačne rezultate izračunaju za samo SAMO PAR SEKUNDI.

Brzim računanjem napamet razvija se niz važnih INTELEKTUALNIH SPOSOBNOSTI I VJEŠTINA: koncentracija, pažnja, memorija,vizuelizacija, analitika, logika, kreativnost i samopouzdanje. Uvjerite se zašto je Malac Genijalac NAJBOLJA INVESTICIJA u Vašu djecu. 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod MALAC GENIJALAC Prijedor?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.