ELEKTRO PLAN

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Preduzeće ″ELEKTRO PLAN″ osnovano je 10.07.1991. godine u Banjaluci. Osnivač preduzeća i direktor je Darko Klak, elektro inžinjer, rođen 06.05.1950. godine u Banjaluci. Elektrotehnički fakultet, odsjek elektroenergetski, završio je u Banjaluci, te ima preko 30 godina staža u struci.
Preduzeće ″ELEKTRO PLAN″ ima licencu Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, za projektovanje elektro instalacija jake i slabe struje broj 2847/06, te licencu za izvođenje elektro radova broj 2848/06.
Direktor preduzeća ima LICENCU za projektovanje elektro instalacija i postrojenja jake i slabe struje (broj 2847/06 ) te LICENCU za izvođenje elektro instalacija i postrojenja jake i slabe struje (broj 2848/06) izdate od Ministarstva za urbanizam, stambeno–komunalne djelatnosti, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske.
Direktor preduzeća takođe posjeduje UVJERENJE (CERTIFIKAT) broj ATEX 137 Ex-no 000239 od Ministarstva industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, Nacionalne komisije za protiveksplozionu zaštitu Republike Srpske za projektovanje i izvođenje elektro instalacija i uređaja u protiveksplozionoj zaštiti na nadzemnim mjestima ugroženim od eksplozivnih i zapaljivih smješa, para i prašina.
Tehnički direktor preduzeća i odgovorni projektant ima Rješenje Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS za projektovanje elektro instalacija jake i slabe struje broj 1117/98, te licencu za izvođenje i nadzor nad izvođenjem elektro radova broj 1118/98. Projektant ima Rješenje Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, za projektovanje elektro instalacija broj 8823/10, te licencu za izvođenje i nadzor nad izvođenjem elektro radova broj 8822/10.
 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ELEKTRO PLAN?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.