IDEA Consult Tuzla

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 na 200 BAM kupovine
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

"IDEA Consult" je preduzeće na sjedištem u Tuzli koje se bazira na dva poslovna segmenta, i to:


1. IZRADU INTERNETSKIH STRANICA SA HOSTINGOM za Vas, preduzeće, organizacije i drugo sa akcentom na moderan pristup korištenja baza podataka u svrhu facebook i google sponzorstva, detaljnim izvjestajima, pracenju i odrzavanju web stranica.

2. SAVJETOVANJE U VEZI SA POSLOVANJEM I OSTALIM UPRAVLJANJEM, davanje smjernica i pruzanje operativne pomoci preduzecima, smanjenje troskova i interno restrukturiranje, stecaj i likvidacija, kreiranje marketinskih ciljeva, strategije naknada i penzionisanja, izrada planova proizvodnje i kontrola planiranja, izradu racunovodstvenih sistema i procedura troskovnog racunovodstva, pomoc poslovnim i javnim sluzbama u vezi sa javnim nabavkama sa kompletnim konsaltingom.
 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod IDEA Consult Tuzla?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.