ASA CENTRAL Osiguranje

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 10% Standardni kupci
  • 12% Cashback + 10% VIP kupci
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

CASHBACK se ne ostvaruje na polise AO.

Opis

ASA CENTRAL OSIGURANJE je domaće osiguravajuće društvo, osnovano od strane ASA HOLDING-a i Bosna Reosiguranja, koje je počelo sa radom u oktobru 2007. godine. Tokom 2008. godine zaposleno je preko 50 radnika, formirani su prvi sektori društva, otvorene podružnice i uspostavljen je značajan dio unutrašnje i vanjske prodajne mreže. U relativno kratkom periodu svog postojanja, Društvo je razvilo rasprostranjenu mrežu od 12 Filijala i Podružnica u glavnim ekonomskim centrima kao što su Sarajevo, Zenica, Tuzla, Mostar, Travnik, Bihać, Goražde, Banja Luka, Prijedor, Bijeljina, Doboj i Istočno Sarajevo te otvorilo više od 40 prodajnih mjesta širom BiH.

ASA CENTRAL OSIGURANJE u svojoj ponudi ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine. Svakoj polisi osiguranja se pristupa sa velikom važnošću, a skrojene su shodno željama i potrebama naših klijenata.

Da su kvalitet i odgovornost prepoznali građani pokazuju činjenice da je Društvo iz godine u godinu značajno povećavalo premiju osiguranja i svoj tržišni udio. U 2015. godini, ASA CENTRAL OSIGURANJE je ostvarilo rezultat od 16,7 miliona KM, i time povećala premiju za 36% u odnosu na proteklu godinu.

Posebno smo ponosni na stepen povrata naših klijenata iz godine u godinu, koji dostiže 85%, potvrđujući naš kvalitet, brzinu i profesionalnost.

Jedna od osnovnih komparativnih prednosti ASA CENTRAL OSIGURANJA je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva. Društvo je i tokom 2015. godine zadržalo vodeće mjesto na tržišnoj ljestvici efikasnosti isplate šteta sa visokih 96,25%.

ASA CENTRAL OSIGURANJE od samog početka poslovanja forsira politiku obrade šteta u ovlaštenim servisima, po principu „ključ u ruke“.

Već duži niz godina Društvo sinergijski nastupa sa članica ASA PREVENT Grupacije, putem zajedničkih marketinških akcijama, sa rezultatima koje klijentu omogućavaju jednostavniju proceduru za kupovinu vozila, plaćanje putem leasinga ili banke, osiguranje i registracija vozila te servis.

Zahtjevi savremenog tržišta uticali su da se u zadnje 3 godine intenzivno posvetimo unapređenju unutrašnje organizacije rada i novim softverskim rješenjima, novoj sistematizaciji, procesima i politikama, a sve u cilju pružanja što profesionalnijih, inovativnijih i kvalitetnijih usluga. Pored ovog promjenila se i struktura dioničara, te pored ASA HOLDINGA-a i Bosna Reosiguranja dodatni dioničar je IF PREVENT INVEST d.o.o.

ASA CENTRAL OSIGURANJE i u narednim godinama nastavlja svoju misiju potpune posvećenosti unapređenju sigurnosti življenja i poslovanja svojih klijenata, uz kontinuirano širenje lepeze svojih usluga i kanala prodaje, ulaganje u svoje ljudske resurse, poslovne procese i infrastrukturu, te njegovanju odnosa sa poslovnim partnerima i društvenom zajednicom u kojoj posluje.

Strategija i ciljevi za naredne četiri godine bazirani su zdravoj strukturi portfolija i finansijskoj stabilnosti, uz povećanje premije osiguranja i tržišnog udjela. To su preduvjeti za razvoj profitabilne osiguravajuće kuće i koja ispunjava u ugovorenim rokovima obaveze, kako prema osiguranicima, tako i prema svojim poslovnim partnerima i dioničarima.

A naš konačan cilj je postati najbolji domaći brend osiguranja.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ASA CENTRAL Osiguranje ?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.