ASA CENTRAL Osiguranje

Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback + 10% Standardni kupci
  • 12% Cashback + 10% VIP kupci
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

CASHBACK se ne ostvaruje na polise AO.

Opis

ASA CENTRAL OSIGURANJE u svojoj ponudi ima kompletnu paletu proizvoda neživotnog osiguranja – osiguranje osoba, vozila i imovine. Svakoj polisi osiguranja se pristupa sa velikom važnošću, a skrojene su shodno željama i potrebama naših klijenata.

Da su kvalitet i odgovornost prepoznali građani pokazuju činjenice da je Društvo iz godine u godinu značajno povećavalo premiju osiguranja i svoj tržišni udio. U 2015. godini, ASA CENTRAL OSIGURANJA je brzina obrade i isplate odštetnih zahtjeva. Društvo je i tokom 2015. godine zadržalo vodeće mjesto na tržišnoj ljestvici efikasnosti isplate šteta sa visokih 96,25%.

ASA CENTRAL OSIGURANJE i u narednim godinama nastavlja svoju misiju potpune posvećenosti unapređenju sigurnosti življenja i poslovanja svojih klijenata, uz kontinuirano širenje lepeze svojih usluga i kanala prodaje, ulaganje u svoje ljudske resurse, poslovne procese i infrastrukturu, te njegovanju odnosa sa poslovnim partnerima i društvenom zajednicom u kojoj posluje.

Strategija i ciljevi za naredne četiri godine bazirani su zdravoj strukturi portfolija i finansijskoj stabilnosti, uz povećanje premije osiguranja i tržišnog udjela. To su preduvjeti za razvoj profitabilne osiguravajuće kuće i koja ispunjava u ugovorenim rokovima obaveze, kako prema osiguranicima, tako i prema svojim poslovnim partnerima i dioničarima.

A naš konačan cilj je postati najbolji domaći brend osiguranja.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ASA CENTRAL Osiguranje ?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.