Monaco Dreams

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Hostel Monaco Dreams nalazi se na 1,5 km od centra Banja Luke. Nudi klimatizovane sobe, besplatan bežični internet i veliku zajedničku terasu sa prostorom za sjedenje. Recepcija radi 24 sata dnevno.

Sve sobe sadrže ormar i TV sa kablovskim kanalima. Korištenje papuča, peškira i posteljine uračunato je u cijenu. Na raspolaganju su Vam zajedničko kupatilo i zajednička dnevna soba sa kaminom i TV-om.

Također, možete koristiti potpuno opremljenu zajedničku kuhinju sa trpezarijom.

À-la-carte restoran ćete pronaći na samo nekoliko koraka, a prehrambenu prodavnicu na 50 metara od smeštajnog objekta. Veliki supermarket je udaljen 500 metara.

Hostel je smešten na 20 metara od stanice gradskih autobusa i na 1,5 km od Glavne autobuske stanice. Aerodrom Banja Luka nalazi se na 20 km od hostela. U okviru objekta obezbjeđen je besplatan parking.

Located 1.5 km from the centre of Banja Luka, Hostel Monaco Dreams runs a 24-hour front desk and provides a free Wi-Fi access. It offers air-conditioned rooms and a spacious common terrace with a seating area. Free Wi-Fi access available.

All rooms comprise cable TV and a wardrobe, while slippers, towels and linen are included in the price. Guests have access to a shared bathroom. A common living room with a fireplace and a TV, as well as a shared fully equipped kitchen with a dining area are at the guests disposal.

An a la carte restaurant can be reached with just a few steps, while a grocery shop is 50 m away. A large supermarket is 500 m from the hostel.

A public bus stop is 20 m away, and the Main bus station is located at a distance of 1.5 km. Banja Luka Airport is 20 km from the property. Free parking is provided on site.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Monaco Dreams?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.