Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Firma FAB se bavi uslugama transporta svih vrsta roba u domaćem i međunarodnom transportu, obezbjeđivanjem dozvola za vangabaritni transport i tehničkom pratnjom za vangabaritni transport sa posebno namjenjenim vozilima opremljenih prema svim zakonskim propisima za obavljanje ove vrste usluge.
FAB tim se sastoji od administracije sa dugogodišnjim iskustvom u organizaciji specijalnih transporta i s toga vam možemo ponuditi kvalitetne i pouzdane usluge.

Za sigurnost vaših tereta ne treba da brinete, naš vozni park je sastavljen od vozila visokih kvaliteta i visoke tehničke ispravnosti, na putu do cilja obezbjeđeni su vozilima za tehničku pratnju koja podliježu svim zakonskim odredbama.

Transport
Slobodni smo Vam ponudii naše usluge specijalnog transporta i običnog transporta na raznim relacijama i želimo ovim putem da Vam skrenemo pažnju da kada god imate specijalni teret, da se ne ustručavate da nas kontaktirate, mi ćemo nastojati da Vam obezbijedimo adekvatno vozilo sa prevoz robe.


Prodaja
Ako ste odlučili da kupite polovnu građevinsku mašinu – onda ste na pravoj adresi. U sklopu auto servisa posjedujemo savremenu opremu za popravku putničkih i teretnih motornih vozila, autopraonicu te opremu za vulkanizerstvo. Na lageru takođe imamo nove gumene gusjenice brandiranih austrijskih i italijanskih proizvođača.


Servis
FAB u svom servisnom centru ima opremu prem najstrožim standardima i raspolaže stručnim i školovanim djelatnicima. Servis je opremljen specijalnim alatima za dijagnostiku i održavanje vozila, ugradnju i balansiranje guma za sve vrste vozila , popravak limarije, prijevoz vozila i drugo.

FAB is engaged in all types of transportation in home and international traffic.

We also sell and service motor vechiles.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod FAB?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.