Knjigovodstveni biro "AKTIVA"

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Biro za racunovodstvo, knjigovodstvo, finansije i poreski konsalting “AKTIVA” uspešno pruža knjigovodstvene usluge nizu preduzeća i preduzetnika.

Vizija nam je da efikasno i efektivno ostvarujemo svoju ulogu u datom sistemu privređivanja i tako postanemo lider u oblasti pružanja računovodstvenih usluga, pri čemu smo prije svega usmjereni na kvalitetne usluge i razvoj dugoročnih odnosa sa klijentima, o čemu svjedoči podatak da je veliki broj klijenata sa nama od prvog dana.

Zagovaramo stručnost i individualni pristup specifičnostima preduzeća, zavoda, fondova, samostalnog preduzetnika ili društva. Pouzdano i ažurno vodimo knjige. Po poslovnu dokumentaciju dolazimo kod Vas i po obradi je donosimo, odnosno, prema dogovoru sa vama. 

Knjigovodstveni Biro AKTIVA sarađuje sa preduzećima i privrednim subjektima različitih djelatnosti!

Pružamo kompletne knjigovodstvene usluge za DOO, STR, SUR, SZR, ZAVODE, FONDOVE, MENJAČNICE i dr. privredne subjekte. Pružamo usluge iz oblasti računovodstva, knjigovodstva i finansija.

Orjentisani smo prema malim i srednjim pravnim licima kao i prema uspješnim preduzetnicima. Razumjeli smo da su naša poslovna egzistencija i kontinuirani uspjeh uslovljeni stepenom u kojem ispunjavamo našu odgovornost prema klijentima.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Knjigovodstveni biro "AKTIVA"?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.