Restoran Kolubara Brčko

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Prošlo je više od osamnaest godina od kako je Slobodan Aleksić, vrhunski majstor kuhinje, otvorio vrata svog prelijepog etno restorana uživaocima dobre kuhinje.
Izbor tradicionalnih jela srpske kuhinje je veliki i teško je odlučiti šta izabrati sa jelovnika.

Da li roštilj, za koji svi s pravom, tvrde da je najbolji u kraju ili vrhunski spremljena gotova jela, među kojima se izdvaja „čorbanac„, „gravče na tavče„ ili nadaleko čuveni „svadbarski kupus„ spremljen u zemljanom loncu po recepturi starih majstora kuhinje.
Da se radi o zaista odlično spremljenoj hrani govori i podatak da je Slobodan Aleksić, nekoliko puta za redom odnio zlatnu medalju na „Kupusijadi„ u Mrčajevcima. Prema mišljenju stručnog žirija, Slobin „svadbarski kupus„ spremljen je bolje od i jednog domaćeg majstora kuhinje. Tu tradiciju spremanja Aleksić njeguje dugi niz godina u Brčkom. I ne samo to.
U bašti restorana „Kolubara„ Aleksić svake godine organizuje „GUČU U BRČKOM„, po uzoru na dobro poznatu Guču u Srbiji. Uz Dragačevske trubače svadbarski kupus se dijeli besplatno svim posjetiocima ove jedinstvene manifestacije na desnoj obali Save.
“Došao sam na ideju da prijateljima pripremim kupus, da slušamo trubu i da, onda zajedno, iz Brčkog idemo na Guču u Srbiji. To je iz godine u godinu prerastalo u nešto mnogo ozbiljnije. Poslednjih nekoliko godina, uz pomoć Vlade Brčko Distrikta i Vlade Republike Srpske, ova manifestacija je postala doživljaj u kojoj sva čula uživaju”, kaže Slobodan Aleksić, vlasnik restorana „Kolubara„.
Jedinstven enterijer, ne velikog restorana, smještenog u naselju Grčica, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Sa prepoznatljivim detaljima starina, okićenim opankom „Šiljkanom„ i trubama „Dragačevkama„, misli svakog posetioca vraćaju se na neka davna vremena kada se u ovakvim hramovima kuhinje „bogovski„ pripremalo i uživalo u domaćoj hrani.

Etno restoran „Kolubara„ zasigurno će još dugo ostati kultno mesto sa tradicijom VRHUNSKE KUHINJE!
 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Restoran Kolubara Brčko?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.