INOX-AGIĆ JELAH

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Inox Agić Tešanj

  Svojim dugogodišnjim iskustvom i radom u metalnoj industriji, kao i konstantnim ulaganjem u alate i opremu, stekli smo visoku razinu stručnosti i postigli vrhunsku kvalitetu naših proizvoda, a sve na zadovoljstvo naših klijenata. Za nas ne postoji mali ili veliki klijent, svakog shvaćamo maksimalno ozbiljno i svaki posao odrađujemo kvalitetno i u dogovorenom roku.

Naš glavni proizvod su razne inox ograde (balkonske ograde ili ograde za terasu, dvorišne ogradeograde za stepenice), za koje koristimo samo i isključivo najbolje elemente od inoxa.

Nama su kvaliteta i Vaše zadovoljstvo na prvom mjestu. A kada ste Vi zadovoljni, tada nas preporučujete dalje svojim znancima i rodbini, a samim time mi dobivamo vrhunsku besplatnu reklamu. To je samo jedan od razloga zbog kojeg kod nas nema kompromisa kada je kvaliteta u pitanju i zato na svaki proizvod dajemo garanciju!  

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod INOX-AGIĆ JELAH?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.