Rastok Fest Jelah

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Rastok Fest (RF) je muzički festival koji organizuje Jedinstvena organizacija mladih (JOM) iz Jelaha i bavi se pitanjima kulture i društvenog aktivizma mladih.

RF se već 15 godina unazad uspješno organizuje i okuplja prije svega ljubitelje dobre muzike različitih žanrova, ali i različite umjetnike i omladinske lidere/aktiviste iz cijele Bosne i Hercegovine i Balkana.
RF je kreiran s ciljem promocije mladih neafirmisanih bendova, umjetnika i omladinskih lidera/aktivista kroz kreiranje neovisnog društvenog i kulturnog prostora otvorenog i dopadljivog za sve mlade ljude.  
RF omogućava mladim ljudima da postanu agenti kulturnih promjena i promotori demokratskih procesa, mira, tolerancije, volonterizma, kulturnih različitosti i razumijevanja, neformalnog obrazovanja i ljudskih prava.  
RF daje aktivan doprinos u izgradnji mira i tolerancije te razvoju društvenog, ekonomskog, kulturnog i turističkog kapitala općine Tešanj i regiona.
RF također daje aktivan doprinos zadovoljavanju kulturnih potreba mladih ljudi, aktivnom uključivanju mladih ljudi u stvaranje različitih kulturnih sadržaja, zatim afirmaciji mladih neafirmisanih bendova, umjetnika i omladinskih lidera/ki, razvoju i jačanju socijalne interakcije i kohezije među mladima kao i stvaranju prilika za povremeno zapošljavanje mladih ljudi

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Rastok Fest Jelah?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.