Restoran Lovac

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Restoran Lovac je jedan od najstarijih ugostiteljskih objekata u gradu, sa tradicijom dugom 6 decenija. Gostima su na raspolaganju 54 mjesta u raskošnoj bašti sa fontanom I ognjištem u kome je uvijek zažaren sač ili se nešto krčka u zemljanom loncu, a restoran konoba ima 72 mjesta sa enterijerom u etno stilu. Gosti su okruženi raznim eksponatima narodnog stvaralaštva, a ugođaj upotpunjuje ljubazno osoblje I lagana etno muzika, ili tamburaši.

Sve od daleke 1954.godine nije se mogao ispratiti ni dočekati autobus, a da putnik namjernik ne svrati u ovaj restoran na čuvene ćevape.

Cijeli unutrašnji prostor restorana obnovljen je i oplemenjen 160 godina starim masivnim drvenim gredama i ciglama, od nekadašnje austro-ugarske kasarne u Johovcu, a potom škole u Čengiću. Tako je u centru Bijeljine, uz zdanja moderne arhitekture, iznikao ugostiteljski etno-biser uz pomoć arhitekte Slavka Lukića, sa romantičnom patinom minulih vijekova.

Restoran Lovac nalazi se u strogom centru grada Bijeljine, 50 metara od zgrade opštine Bijeljina na adresi:

Meše Selimovića 15,

Telefon: 055/209-050;

Email adresa: lovac@restoranlovac.com
Web sajt: http://www.restoranlovac.com/

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Restoran Lovac?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.