GRAFIČKI STUDIO PRELA.EU

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Naš digitalni tisak idealan je za manje naklade, a kod otiska uvijek pripazimo da dobijemo najveću moguću kvalitetu. Tiskamo do 350 gr debljine papira na mat, sjajnim ili specijalnim papirima. Naš printer širokog formata baziran je na ink jet tehnologiji i UV je stabilan te imamo i mogućnost mat i sjajne plastifikacije. Printamo na polipropilenskim materijalima, sjajnim, ili običnim papirima, naljepnicama te kao najnovije u ponudi imamo i mogućnost otiska na platnu. Kvaliteta otiska je vrhunska te je idealan za fotografije, ali i bilo koje vrste reklama, zidnih naljepnica, plakata... Imamo mogućnost izrezivanja folija do 60 cm širine i dužine koliko želite. Izrezujemo kvalitetnu i dugotrajnu sjajnu, mat te pjeskarenu foliju. Te su naljepnice najbolje za Vaš izlog, brod, auto, reklamu i slično. Kod velikih naklada organiziramo tisak kod naših suradnika te osiguravamo najkvalitetniji otisak za Vas.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod GRAFIČKI STUDIO PRELA.EU?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.