ZEMI DOO JELAH TEŠANJ

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi


Cashback se odnosi na maloprodajni asortiman i gotovinsko plaćanje.

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Zemi d.o.o je firma sa kompletnim programom opreme zaštite na radu. Naš asortiman - Radna i zaštitna odjeća i oprema, radne cipele i zaštitne cipele, rukavice, prometna oprema i signalizacija u potpunosti mogu odgovoriti na najzahtjevnije potrebe različitih djelatnosti.
U ponudi imamo modele zaštitne obuće i odjeće koji će sigurno udovoljiti svim vašim zahtjevima, od radova u radionicama, kuhinjama, metalnoj industriji, vrtlarstvu, a naročito u građevinarstvu (građevinske rukavice, asvalterske cipele, sigurnosni pojas, sigurnosno uže, signalne ograde, tag barijere).
Educirani kadar ponuditi će Vam stručnu pomoć, savjet i adekvatno rješenje pri odabiru zaštitne opreme za posao koji obavljate.
Vaš partner na radu. Zemi d.o.o.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ZEMI DOO JELAH TEŠANJ?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.