SKIJAŠKI KLUB OLYMP

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Cashback world članovima na naše vlastite aranžmane Cashback pogodnosti će se obračunavati na puni iznos. A za aranžmane drugih agencija kod kojih posredujemo, Cashback pogodnosti će se obračunavati na posredničku proviziju koju dobijamo od agencija.
Hvala na razumijevanju.

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

SKIJAŠKI KLUB OLYMP
U želji da nama i našoj djeci uljepšamo i obogatimo doživljaje u zimskim danima učinili smo prvi korak i 2010 godine, na inicijativu Upravnog odbora Plivačkog kluba „Olymp“, osnovali Skijaški klub „Olymp“.
U svom 15 godišnjem iskustvu u radu sa djecom, pored plivačkih treninga i odlazaka na mnogobrojna takmičenja, članovi Plivačkog i Skijaškog kluba „Olymp“ su imali mogućnost da se druže kroz različite sportske i društvene aktivnosti.
Stručni tim kluba, sastavljen od profesora fizičkog vaspitanja, pedagoga i jednog profesionalnog vojnog lica, posebno osmišljava aktivnosti kluba za svaku sezonu, te usvaja Plan rada prije početka svake zimske sezone.
Cilj kluba je da naučimo svoju djecu da slobodno vrijeme provode na zdrav i kvalitetan način. Da ih naučimo da cijene svoje zdravlje i da njeguju zdrav način života.
Nezaboravni dječiji i roditeljski osmjesi daju nam elan da našu sreću prenesemo i na mnoge druge.
ZIMA
U zimskoj sezoni odlazimo vikendom na jednodnevne izlete na Kozaru i Kupres, a u periodu raspusta organizujemo zimovanje u trajanju od 7 dana (uglavnom Austrija i Francuska). Sezonu zatvorimo u martu odlaskom na produženi skijaški vikend na Jahorinu ili Sloveniju (Pohorje ili Krvavec).
* Organizujemo odlaske na sankanje i skijanje u zemlji i inostranstvu.
* Zajedno odlazimo na pozorišne predstave ili filmske projekcije.
* Družimo se na koncertima i ostalim priredbama ili sajmovima za djecu i omladinu.
PROLJEĆE / LJETO
Sa aktivnostima nastavljamo u proljeće kad organizujemo jednodnevni izlet na Plitvička jezera, a planiramo proširiti aktivnosti sa različitim izletima npr izlet u Gardalend (Italija).

U junu/julu mjesecu organizujemo ljetni sportski kamp sa bogatim sadržajima kroz sportsko rekreativne igre u Trebinju.
U toku jula i avgusta, zajedno sa rafting klubom „Kanjon“, organizujemo rafting na rijeci Vrbas po vrlo pristupačnoj cijeni, zatim idemo na jednodnevni izlet u Ljekarice i u saradnji sa Planinarskim društvom „Pak sammit“ organizujemo pješačenje kanjonom rijeke Cvrcke koja se nalazi nadomak Banjaluke (pravi avanturistički poduhvat).
* Organizujemo plivačke/skijaške kampove.
* Pješačimo do obližnjih izletišta u okolini Banjaluke.
* Uživamo u raftingu na rijeci Vrbas.
* Organizujemo kondicione treninge u parku ili na putu za Banj brdo.
Nakon petnaest godina uspješnog rada i uzbudljivih priča članova našeg Kluba, sa mnogobrojnih odlazaka na ljetovanja i zimovanja, osjetili smo potrebu da našim sadašnjim i budućim, velikim i malim članovima ponudimo nešto sasvim novo: ljetni sportski kamp na ostrvu Pag u okviru kojeg su organizovne škola jedrenja, ronjenja, plivanja, surfanja, te različite sportsko rekreativne igre.
Za više informacija o radu i mogućnosti učlanjenja u klub možete nas kontaktirati na:
Tanja Čeko, sportski direktor mobilni:+387 65 522 856 
mobilni: +387 66 685 322 (Marina Zorkić, tehnički sektretar Kluba)
Tel/Fax: +387 51 456 452 Skijaški klub ''Olymp'' Banja Luka Veljka Mlađenovića bb (Gradski olimpijski bazen-kancelarija br. 30)

78000 Banja Luka Republika Srpska Bosna i Hercegovina

Budi dio zdravog tima, bilo ljeto ili zima!

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod SKIJAŠKI KLUB OLYMP?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.