FIZIOVITA JELAH

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Naš tim se sastoji od visoko obrazovanih fizioterapeuta, koji u suradnji s uglednim liječnicima iz područja ortopedije, fizikalne medicine i rehabilitacije, kirurgije i neurologije, prate i primjenjuju najnovija dostignuća iz područja fizikalne terapije i rehabilitacije.

Cilj tretmana nije samo liječenje bolesnih stanja, već i unapređenje zdravlja, te prevencija bolesti. Posebna pozornost usmjerena je pravilnom držanju tijela, vježbama disanja, manualnim tehnikama mobilizacije, relaksacije i masaže, kao i facilitaciji normalnog pokreta i držanja tijela.

Pristup svakoj osobi je individualan, a uz primjenu najsuvremenijih tehnika i metoda u fizikalnoj terapiji. Tretmani se provode u dogovoreno vrijeme koje se prilagođava potrebama i životnom ritmu korisnika.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod FIZIOVITA JELAH?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.