Stomatološka ambulanta DR MAGLAJLIĆ

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% 31 - Stomatologija
  • 2% Cashback + 8% ostalo
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

ZU" DR MAGLAJLIĆ" STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BANJA LUKA


Stomatološka ordinacija pod vodstvom Dr. Velida Maglajlića poznata po visokokvalitetnoj specijalističkoj praksi i iskustvu, na usluzi je mnogobrojnim pacijentima vec dugi niz godina.   
Specijalistička protetika, sve vrste metalkeramičkh i bezmetalnih keramičkih krunica i mostova, također mobilne proteze te kombinovani radovi koji se sastoje od fiksnih i mobilnih proteza glavne su usluge ove ordinacije. Uz gore navedene usluge protetike, u ordinaciji se vrši i plombiranje zuba najsavremnijim estetskim materijalima, liječenje zuba i tretiranje korijenskih kanala zuba najsavremenijim metodama.
Ordinacija raspolaze vlasititim röntgen uređajem. 
U posljednjih desetak godina, uz podršku mladih snaga na čelu sa dr Filipom Šunkićem, počeli smo pružati usluge iz svih oblast stomatologije. Pa tako naš tim upotpunjuju vrhunski stručnjaci iz oralne i maksilofacijalne hirurgije, ortodoncije, parodontologije. Naročito bi istakli implantologiju u kojoj pratimo sva najmodernija rješenja i tehnologije, te face lifting hijaluronskim filerima koji ne zahtjeva hirurgiju a divno nadopunjuje osmjeh i ukupan dojam.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Stomatološka ambulanta DR MAGLAJLIĆ?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.