"ELIT NUTRITION" Jelena Djurić

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Elit Nutrition u svojoj prodaji nudi suplementaciju najpoznatijih proizvodjača: Universal, Labrada, Dynatute Bztrutuib, Optimum nutrition, BSN, Nutriversum, Body& Fit, Muscletech, Musclepharm, Twinlab, Bio Healt, Mammut, Mutant, Nutrabolics, Best Body i drugi. 
Svi proizvodi su provjerenog kvaliteta i pristupačnih cijena za svačiji džep. U ponudi imamo program od organske zdrave hrane od Body&Fit kao i sve vrste vitamina i minerala neophodnih za zdravlje kako sportista tako i svih ostalih koji vode računa o svojoj ishrani.
Postoji mogućnost slanja robe brzom poštom ili ukoliko u određenom trenutku nešto nije dostupno u našoj ponudi mi smo tu da to nabavimo u roku od 24 časa.
.U sklopu radnje radi i mjenjačnica u kojoj možete u svakom trenutku razmijeniti strane valute. 
Ponude naše suplementacije možete pogledati na društvenim mrežama: Facebook: Elit NUTRITION Zvornik, Instagram: elitnutrition.zvornik
Nalazimo se u ulici Kralja Petra I Karađorđevića bb, Centar 4
Kontakt telefon za narudžbe: 0038766/681-210
E-mail adrasa: elitnutritionzvornik@gmail.com

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod "ELIT NUTRITION" Jelena Djurić?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.