ROYAL ELEKTRONIC

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

Poseban akcenat pridaje se uređajima i opremi za distribuciju zemaljskih, satelitskih i kablovskih signala te pripadajućoj antenskoj opremi. Kao prednost preduzeća Royal Elektronic d.o.o. može se navesti odlična organizacija posla, zaposlenici s iskustvom, te dokazano visok kvalitet proizvoda. Od samog osnivanja firme izričita pažnja se posvećuje baš kvalitetu proizvoda, iz prodajnog programa, čime se stvara vrlo pozitivan poslovni imidž. Osim prethodno navedenog, kao razlog uspješnog vođenja poslova preduzeća, može se dodati i dobar odnos s kupcima, što je bilo puno lakše ostvariti uz prodaju kvalitetnih proizvoda.

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Firma Royal Elektronic d.o.o. osnovana je 2006. godine, sa sjedištem u Brčkom. Tačnije, ona posluje i radi na dva prodajna mjesta: Tržnici Arizona, Hala VII, lokal 86 i na Bulevaru Mira 34, grad Brčko . Specijalizovana je za uvoz i distribuciju TV antena , audio i video opreme, koaksijalnih kablova, adaptera, konektora, led rasvjete, opreme za ozvučenje  i druge tipske robe, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ROYAL ELEKTRONIC?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.