CVJEĆARA ZORANA

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno myWorld Card

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Naše bogato iskustvo i dugačka lista zadovoljnih klijenata najbolji su pokazatelj da svoj posao odrađujemo kvalitetno i profesionalno. Takođe, godinama sarađujemo sa nekoliko televizijskih stanica poput RTRS-a, Elte, BN-a za čije programske potrebe kreiramo rubrike o sadnji, održavanju, ali i aranžiranju cvijeća. Uz ponudu koju možete vidjeti na našim stranicama, radimo i po narudžbi. Možete nam se obratiti s konkretnom željom ili prijedlogom, a na nama je da vam ugodimo i kreiramo najljepše aranžmane. Cilj nam je da vaš događaj, bez obzira na to da li je riječ o intimnom ili većem skupu, bude prepoznatljiv i originalan, te da se o njemu još dugo priča!

 

Do sada smo sa radošću priredili aranžmane za preko hiljadu vjenčanja, za potrebe prezentacija i jubileja velikih, srednjih i malih poslovnih kompanija, ali i svjetskih i domaćih organizacija. Podrška smo u organizaciji i izgradnji vizulenog identita najznačajnijih kulturnih događaja grada Banjaluka. Naši aranžmani krase pozornice Narodnog pozorišta Republike Srpske , Gradskog pozorišta ”Jazavac”, Kulturnog centra”Banski dvor”.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod CVJEĆARA ZORANA?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.