IVEX DOO USORA

Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 6% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Kalibracija mjerila protoka za propan butan

Predstavljamo specijaliziranu firmu za izvođenje radova na ispitivanju, održavanju i kalibraciji mjerila protoka u plinskom sektoru na području cijele Bosne i Hercegovine . Vršimo servis, održavanje i redovno godišnje kalibrisanje mjerila protoka na aparatima za istakanje propan butana. Također, vršimo kalibraciju automata na benzinskim stanicama za istakanje goriva i kalibraciju autocisterni za prijevoz goriva. Izvršioci našeg Inspekcijskog tijela obavezuju se na povjerljivost informacija i nepristrasnost rada prema naručiocu.

 

Kalibracija mjerila protoka za NAFTU

 

Predstavljamo specijaliziranu firmu za izvođenje radova na ispitivanju, održavanju i kalibraciji mjerila protoka u naftnom sektoru na području cijele Bosne i Hercegovine. Vršimo servis, održavanje i redovno godišnje kalibrisanje mjerila protoka na aparatima za istakanje nafte. Izvršioci našeg Inspekcijskog tijela obavezuju se na povjerljivost informacija i nepristrasnost rada prema naručiocu.

 

Ispitivanje sigurnosnih ventila i manometara

 

Obavljamo ispitivanje i baždarenje svih vrsta sigurnosnih ventila, te ispitivanje i umjeravanje svih vrsta manometara u prostorijama vlastitog laboratorija. Posjedujemo i mobilnu opremu pomoću koje možemo izvršiti ispitivanje i baždarenje sigurnosnih ventila, ispitivanje i umjeravanje manometara na terenu.

 

Ispitivanje spremnika

 

Vodeći smo na tržištu Bosne i Hercegovine u ispitivanjeu i reparaciji spremnika za plin. Posjedujemo stabilnu opremu za ispitivanje spremnika (tlačna proba, ispitivanje sigurnosnih vetila i ostale armature na spremniku). Naši certifikatu su dokaz da smo stručni u poslu koji obavljamo. Pored stabilne opreme raspolažemo i sa najmodernijom pokretnom opremom za ispitivanje plisnkih spremnika. Riječ je o specijalnom namjenskom vozilu za ispitivanje LPG spremnika, odnosno tlačne probe bez zaustavljanja rada tj. opskrbe potrošača. Ispitno vozilo opremljeno je dvjema posudama pod tlakom. Jednom za plin, a drugom za vodu. Kod redovnih ispitivanja i tlačnih probi u nazočnosti nadležne inspekcije uz pomoć posebnih crpki i kompresora za plin moguće je isprazniti spremnik koji se ispituje, napuniti spremnik vodom, odraditi tlačnu probu, te nakon ispitivanja zbrinuti vodu i vratiti plin u spremnik. Tijekom ispitivanja potrošač se uz poseban priključak opskrbljuje plinom, tako da nema obustave plina tijekom postupka ispitivanja. Vozilo je također opremljeno i stolom za ispitivanje i umjeravanje manometara. Rad sa ovim vozilom obuhvaća: tlačne probe posuda, ispitivanje sigurnosnih ventila i umjeravanje manometara. Ovo je jedno od najsavremenijih vozila u Europi za ispitivanje LPG spremnika. Kako bi Vam pružili što kavalitetniju uslugu naši djelatnici su stručno obučeni u Italiji kod proizvođača sprecijalnih vozila za ispitivanje plinske opreme.

 

Spremnici

 

Najveći smo uvoznici i distributeri plinskih spremnika u Bosni i Hercegovini. Pored uvoza radimo i izvoz spremnika na tržište Srbije, Crne Gore i Kosova.

 

Izrada auto skid postrojenja

 

Vršimo izradu auto skid postrojenja sa svim potrebnim atestima i dokumentacijom. Auto skid postrojenja su pogodna za isntalaciju na benzinskim stanicama koje nemaju razveden i instaliran sistem za istakanje plina, jer ne zahtjevaju nikakve prepravke na benzinskoj stanici niti zauzimanju previše prostora.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod IVEX DOO USORA?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.