MACLINE D.O.O. SARAJEVO

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cijene uređaja i više informacija o rezervaciji telefona možete doznati na web shopu https://mekline.ba/iphone-11-pro-mastercard/ gdje možete obaviti i plaćanje iz svog doma, te primiti uređaj na svoju adresu. Mekline je svojim kupcima pružio i mogućnost plaćanja na rate, sa ili bez shopping kartica.

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Rezervišite svoj iPhone 11 ili iPhone 11 Pro u Mekline-u

Dugo očekivani iPhone 11 i iPhone 11 Pro stižu i na tržište BiH, a vi možete biti prvi koji će u Mekline-u poručiti najbrži i najbolji Apple telefon ikada.

 

Mekline će u petak, 25.10. započeti prodaju najnovijih pametnih telefona, ali za najvjernije fanove Apple proizvoda, Mekline je omogućio prednarudžbu za iPhone 11 i iPhone 11 Pro, te svoje nove smart ljubimce možete naručiti od 18.10.! Za sve korisnike MasterCard ili Maestro kartice pripremili su i popust do 100 KM.

 

“Apple je kompanija koja korisnika stavlja na prvo mjesto, i upravo se tom politikom poslovanja vodimo i mi u Mekline-u od davne 1996. godine, otkako smo postali prvi ovlašteni prodavač i serviser Apple uređaja u BiH. Znamo da su naši korisnici željno iščekivali novitete iz Apple-a, te smo im stoga omogućili opciju rezervisanja telefona. Uvijek se trudimo ponuditi bh. tržištu svjetsku uslugu i proizvode, te ići u korak sa najnovijim trendovima.” poručili su iz kompanije Mekline.

 

Kao kompanija koja pomno osluškuje želje i zahtjeve svojih korisnika, Apple je i ovaj put nadmašio sva očekivanja. Novi iPhone 11 Pro donosi transformativni sistem sa trostrukom kamerom koji posjeduje mnoštvo mogućnosti bez složenosti. Neviđeni skok u trajanju baterije i pametni čip koji udvostrčuje machine learning (strojno učenje) i pomiče granice onoga što pametni telefon može učiniti. Ništa manje impresivan nije ni novi iPhone 11 koji nudi novi sistem dualnih kamera i noćnog načina rada za snimanje pri slabom svjetlu. Iz Mekline-a pozivaju sve slobodne fotografe da isprobaju demo modele u njihovoj poslovnici, u zgradi Akademije likovnih umjetnosti, na adresi Obala Maka Dizdara 3, kako bi zajedno utvrdili koliko se Apple približio njihovim potrebama.

 

Uz novitete koje nam donosi Apple jednostavno je postalo mnogo teže snimiti lošu fotografiju. Ukoliko ste mislili da vaše fotografije ne mogu biti bolje, Apple će vas i ovaj put razuvjeriti novim iPhone 11 i iPhone 11 Pro telefonima.

 

Cijene uređaja i više informacija o rezervaciji telefona možete doznati na web shopu https://mekline.ba/iphone-11-pro-mastercard/ gdje možete obaviti i plaćanje iz svog doma, te primiti uređaj na svoju adresu. Mekline je svojim kupcima pružio i mogućnost plaćanja na rate, sa ili bez shopping kartica.

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod MACLINE D.O.O. SARAJEVO?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.