Cashback & Shopping Points

 • 3% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
 • Prihvaćeno
  myWorld Card
  B2B

Kontakt

 • Radno vrijeme
  Ponedjeljak - Petak 08:00 - 16:00
  Subota 10:00 - 15:00
 • Lokalna usluga dostave

  Ponedjeljak - Petak   09:00 - 16:00

 • Kontakt
 • ID trgovca
  96301083

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

GreenTon d.o.o. Sarajevo je firma sa 100% domaćim vlasništvom u kojoj djeluje tim koji je ideju renovacije/reciklaže tonerovih kaseta za Laser Jet i patrona za Ink Jet printere uveo i primjenio u Bosni i Hercegovini. Već više od 10 godina tim naših stručnjaka je u svijetu renovacije, te stalno usavršavanje i praćenje razvoja renovatorske industrije nas s pravom svrstava u lidere renovacije u Bosni i Hercegovini. Ovo liderstvo za nas je i obaveza da proizvodimo tonerove kasete i patrone provjerene kvalitete koji se sastoje od vrhunskih komponenti renomiranih svjetskih proizvođača koji su certificirani odgovarajućim svjetskim standardima. Pored renovacije/reciklaže, greenTon d.o.o. tim je naročito uspješan u servisiranju uređaja te i inovativnom djelovanju kod uređaja za štampanje. Brza i kvalitetna usluga uz korištenje originalnih rezervnih dijelova odlike su našeg servisa. Nudimo BESPLATNU kratku dijagnostiku i preventivni servis Vašeg neispravnog printera, kao i mogućnost korištenja zamjenskog printera dok je vaš na servisu. Bogato iskustvo na polju digitalne štampe, greenTon d.o.o. je adekvatan i consulting partner na polju IT sektora. Kupovinom naših proizvoda ostvarujete pravo na BESPLATNU dostavu na području cijele Bosne i Hercegovine.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod GreenTon?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.