Cashback & Shopping Points

  • 1,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Kompozitni materijali d.o.o.  je nova i  mlada kompanija osnovana sa sjedištem u Banja Luci.U svom dosadašnjem postojanju i radu se bavi razvojem cementnih kompozita izuzetno visokih mehaničkih osobina. Posebna pažnja je posvećena razvoju recepture koja odgovara modernim tržišnim zahtjevima.Kako komercijalnim tako i finansijskim. Mi smo kompanija koja vodi brigu o zaštiti životne sredine. Koristimo lokalno dostupne komponentne materijale i nastojimo da značajno poboljšamo trajnost betona. U skladu sa novim tehnološkim dostignućima u razvoju hemijskih i mineralnih dodataka betonu,u mogućnosti smo da odgovorimo najsloženijim zahtjevima investitora i projektanata.Odnosno da našim proizvodima podržimo moderne arhitektonske trendove. Kompaniju prije svega sačinjava tim eksperata u domenu građevinarstva, arhitekture,dizajna,ekonomije i finansija koji su sinergijom i znanjem došli do novih rješenja u domenu  fasada i fasadnih panela.Sa ponosom ističemo da smo ovladali tehnologijom proizvodnje i primjene  betona ultra visoke čvrstoće UHPC,

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod DOO KOMPOZITNI MATERIJALI?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.