ZOS RADIO TEŠANJ

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Radio ZOS je komercijalna radijska stanica, koja pod ovim imenom djeluje od 1997. godine i u svom 20-godišnjem djelovanju postao je prepoznatljiv po svom specifičnom formatu i viziji. Ono što izdvaja ZOS radio od drugih, jeste opredijeljenost ka zabavnoj domaćoj i stranoj muzici. 

 

Frekvencija na kojoj djeluje radio stanica je 107,00 FM, a tokom godina sa razvojem novih tehnologija i širenjem društvenih mreža razvila se i potreba za pokretanjem web portala. Web adresa www.zosradio.ba djeluje već nekoliko godina i mjesto je provjerenih i ažurnih informacija.  

 

Ova medijska kuća smještena je u Tešnju. Ukupan broj populacije koju ova frekvencija pokriva iznosi 297 330 stanovnika, te kao takva smatra se regionalnom radijskom stanicom, jer pokriva područje ZDK, jedan dio Tuzlanskog kantona , te područje iza mjesta Borija kod Teslića (Doboj, Tešanj, Maglaj, Zavidovići, Teslić, Žepče, Zenica kao i okolna mjesta).

 

Vizija ZOS radija je Zajedno Ostvarujemo Snove, i ta ideja se prožima kroz našu marketinšku djelatnost. Uvijek se trudimo da našim klijentima ponudimo najbolje ideje koje su u skladu sa njihovim poljem djelovanja. Ono što nudimo jeste inovativnost uz svakodnevno praćenje ponude i potražnje, te želja konačnog kupca, a našeg slušatelja, i sve to uz odlične cijene. 

 

Ukoliko želite da čuju za Vas, a da to bude urađeno na najprofesionalniji način, ZOS radio je adresa na koju se trebate obratiti!

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ZOS RADIO TEŠANJ?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.