APOTEKA "LIBERO" SARAJEVO

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 8% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    Scan & Go
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

POSEBNE NAPOMENE
2 % CB, 2,5 SP pri kupovni do 200 BAM lijekova (magistralni i homeopatski lijekovi, inzulini, ampule, enteralna prehrana), vitaminsko-mineralnih preparata, čajeva, bezreceptnih lijekova, higijenskih sredstava, dječije hrane, igračaka, zdrave hrane, ortopedskih pomagala, medicinske i dekorativne kozmetike.
Kod izdavanja lijekova na recept pacijent može koristiti Cashback pogodnosti samo na udio koji sam plaća.
Cash Back pogondosti ne vrijede za kartično plaćanje već isključivo za plaćanje gotovinom.

Kupac može naknadno ostavriti svoje pogodnsoti Cashback-a ako to učini u roku od 48 sati od trenutka kupovine, uz predočenje orginalnog računa u istoj poslovnici u kojoj je obavljena kupovina.
Kontakt
• Telefon: 033 426 700
• Fax: 033 426 701
• email: apotekalibero@gmail.com
Lokacija
• ul. Rašida Bešlije br. 1,
Stambeno-Poslovna Zgrada "Libero"
Radno vrijeme: Ponedjeljak-Petak od 08-20 h; Subota od 08-16 h

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Koliko puta do sada ste odlučili da živite zdravijim načinom života? Dozvolite nam da Vam u tome pomognemo. Kroz širok asortiman preparata za očuvanje zdravlja i kvaliteta života, te stručne savjete našeg ljubaznog osoblja lako ćete doći do cilja.

MISIJA APOTEKE
Naša misija je pružanje apotekarske usluge na visokom nivou kroz otvorenu i ljubaznu komunikaciju sa našim korisinicima temeljenu na podizanju svijesti o unapređenju zdravlja.

VIZIJA APOTEKE

Cilj nam je steći i održati povjerenje pacijenata pružajući apotekarsku uslugu u skladu sa standardima sigurnosti i kvalitete, te postati prepoznatljiva apoteka po promociji unapređenja zdravlja.

VRIJEDNOSTI APOTEKE
Kompetentnost - Farmaceutski tim je osposobljen i kompetentan da čuva zdravlje, sigurnost i dobrobit pacijenata i javnosti.

Kvalitet - Osim opskrbljivanja korisnika lijekovima, medicinskim sredstvima i drugim proizvodima
dokazanog kvaliteta i sigurnosti, farmaceutski tim ima i važne zadaće pružanja KVALITETNIH usluga savjetovanja za pravilnu upotrebu lijekova i ostalih proizvoda te usluga informisanja o neželjenim učincima i mogućim interakcijama.
Ljubaznost - Osoblje se ponaša ljubazno i susretljivo
Posvećenost – Osoblje je posvećeno pacijentima pacijentu i korisnicima farmaceutskih usluga I njihovim potrebama.
Povjerenje – Osoblje stremi ka postizanju I očuvanju povjerenja pacijenata u njih lično a samim ti I u Apoteku.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod APOTEKA "LIBERO" SARAJEVO?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.