Cvjećara Uniko

Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 10% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Uslovi

U ovom slučaju radi se o ugovoru za prodajno mjesto vaučera.

Kupci se upućuju, da je prema našim Opštim uslovima poslovanja, zabranjeno da direktno kontaktiraju partnera. Svi upiti moraju se uputiti na myWorld Team.

Opis

Cvjećara “Uniko” iz Banjaluke, uz dugogodišnju tradiciju, postojanje od 20 godina i iskustvo gospođe Stanije Radukić je jedna od najboljih cvjećara koju krasi dizajn, kreativnost, aranžiranje kao i poslovnost i ljubaznost prema svim potrošačima cvjećare “Uniko”.
Prvi i osnovni uslov je ljubav i rad sa cvijećem na zadovoljstvo svih naših potrošača.
Cvjecara “Uniko” pretvara Vaše želje u realnost, te nas upravo takav odnos čini uspješnim u saradnji sa našim potrošačima.
Vaše želje i Vaše zamisli sa puno ljubavi pretvaramo u stvarnost jer mi to umijemo i možemo.
U cvjećaru “Uniko” svako je dobro došao kako bi dobio svoju unikatnu dekoraciju i svesrdnu pomoć oko odabira u toku cijele godine.
Sve vrste rezanog prirodnog ili umjetnog cvijeća iz našeg asortimana kao i poseban akcenat koji stavljamo na: vjenčanja, dekorisanje prostora za različite svečanosti i prigode, kao i program za pakovanje koji je dostupan u toku čitave godine za naše potrošače. Takođe radimo na dekorisanju objekata od ugostiteljskih do poslovnih kancelarija, sve iz našeg asortimana uz dogovor sa vlasnicima.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod Cvjećara Uniko?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.