ALP outdoor shop

Cashback & Shopping Points

  • 2,5% Cashback + 12% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card
    B2B

Kontakt

Opis

ALP Outdoor shop je nastao kao proizvod dugogodišnjeg rada u trgovini, gdje je fokus najviše bio na distribuciji brendova koji nisu do tada bili dostupni na tržištu BiH, ili barem nisu bili dostupni u nekom smislenom obliku. Do prošle godine svaki istinski zaljubljenik prirode bi morao putovati u susjedne zemlje da bi nabavio nešto od opreme koja nije bila dostupna nikome ovdje. Danas, ALP Outdoor shop je prva i jedina radnja posvećena striktno outdoor opremi – kod nas nećete naći fudbalske lopte, niti opremu za teretane ili dvoranske sportove. Ukoliko je šuma vaša kuća, a nebo krov, onda smo mi pravo mjesto za vas.
 

Budući da smo prva i jedina prodavnica te vrste u Bosni i Hercegovini, fokusirani smo na samo jedno polje, te smo tu da učinimo svaki vaš boravak u prirodi što ugodnijim. Šatori? Imamo. Skije? Što da ne. Kamp oprema? Naravno. Pored toga tu su (bez nekog posebnog reda i rasporeda) Millet, Lafuma, Victorinox, Leatherman, Stanley PMI, Salomon, Petzl, Atomic, La Sportiva, Lorpen, Light My Fire, Tendon, Led Lenser, The North Face, Ferrino, MagLite, Bushnell, Tasco…
Spisak brendova je u stalnom porastu, budući da se konstantno borimo da u radnji imamo samo najbolju opremu, kakva do sada još uvijek nije zastupljena na našem tržištu.
Naravno, mi nismo samo trgovci, već i sami zaljubljenici u prirodu. Budući da su i zaposleni u radnji planinari, sportisti, ili makar ‘šetači’, savršeno razumijemo probleme sa kojima se fanovi ovakvi opreme gotovo svakodnevno susreću. Već smo podržali mnogo različitih akcija, događaja i takmičenja, što je dovoljan dokaz naše volje da se borimo za ovo tržište, te da pokažemo da je ALP Outdoor shop posvećen očuvanju prirode, postizanju vrhunskih rezultata, i osvajanja do sada neosvojenih terena.
Posjetite nas i vidite šta imamo da ponudimo.

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod ALP outdoor shop?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.