PILOT-COMPANY

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 Na iznos tvoje kupovine
  • Cashback i Shopping Points dobivaš proporcionalno od prvog centa. Navedeni izbos SP-a odgovara kupovini od 200 BAM.
  • Prihvaćeno myWorld Card B2B

Kontakt

Opis

Pilot Company d.o.o. Doboj Jug  je društvo sa ograničnom odgovornošću za export-import, trgovinu na veliko i malo sa sjedištem u Matuzićima, općina Doboj Jug.  Osnovano 2008. godine. Pilot Company ima dva prodajna mjesta. U Matuzićima, općna Doboj Jug, i Mekiš – Dobropolje, općina Tešanj.
Danas zapošljavamo 17 radnika sa tendencijom stalnog rasta i otvaranja novih radnih mjesta. Naša firma vodi brigu o svojim zaposlenicima, svjesna da samo uz stručne i motivisane radnike može pružiti najbolju uslugu i prijatnu kupovinu u ugodnom okruženju svojim kupcima, te kao društveno, odgovorna firma vodimo računa o okolišu i životnoj sredini.
Osnovna djelatnost firme je prodaja i distribucija na malo i veliko proizvoda široke potrošnje, vodomaterijala, elektromaterijala, plastike, sanitarija, alata, opreme za moleraj, boja i lakova, kućnih potrepština, fitness i bodybuilding opreme, vrtnog programa i sl.

U svojoj, stalno rastućoj ponudi, Pilot Company na stalnom raspolaganju kupcu nude preko 20.000 artikala za gradnju, dekoraciju te roba za široku potrošnju od stranih i domaćih proizvođača.

 

 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod PILOT-COMPANY?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.