Cashback & Shopping Points

  • 1% Cashback + 5% Na iznos tvoje kupovine
  • Prihvaćeno
    myWorld Card

Kontakt

Uslovi

Cashback kartica se prihvaća u kombinaciji sa plaćanjem u gotovini ili bankarskom platnom karticom.
Cashback kartica se ne može koristiti kod kupovine duhanskih proizvoda, vinjeta, elektronskih dopuna i mobilnih aparata, kao ni u kombinaciji sa drugim programima lojalnosti.

Opis

Holdina d.o.o. i Energopetrol d.d. su vodeće kompanije za promet nafte i naftnih derivata na veleprodajnom i maloprodajnom tržištu Bosne i Hercegovine. Kompanije su članice INA Grupe, te su eksluzivni uvoznik i veleprodajni zastupnik za prodaju nafte i naftnih derivata iz INA rafinerija u Hrvatskoj.

Holdina i Energopetrol zajednički nastupaju na tržištu Bosne i Hercegovine kao najveća mreža benzinskih stanica u zemlji sa oko 105 maloprodajnih objekata.

Holdina i Energopetrol osiguravaju da su sve poslovne aktivnosti koje obavljaju u skladu sa najvišim standardima sigurnosti, kvaliteta i zaštite okoliša provodeći redovne procedure kontrole na svim nivoima. Kompanije su opredijeljene za održivi razvoj, razvijajući svoj biznis u skladu sa visokim standardima kvaliteta i odgovorna prema okolišu, zaposlenicima, klijentima, kupcima i zajednici u kojoj djeluju. 

Ne možete pronaći svoju kupovinu kod INA?

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.